Garantie Voorwaarden

Wij geven 3 maanden garantie op de functionaliteit van het vervangen onderdeel. Werkt de touch-functie op uw nieuwe scherm niet goed? Daar geven wij garantie op! Op breuken in het glas of LCD daarentegen niet. Op batterijen, oplaadpunten, audiojacks geld een garantietermijn van 3 maanden. Wij geven geen garantie op onderdelen welke niet door ons vervangen zijn.

Tevens geven wij óók 3 maanden garantie op onderdelen welke worden vervangen na een waterschade behandeling. Echter geven wij geen garantie op de waterschade behandeling of onderdelen welke niet vervangen zijn. Op batterijen, oplaadpunten, audiojacks geld een garantietermijn van 3 maanden.

Reparatie aan de moederbord , chips, ic, of andere moederbord geralateeerde reparaties geven wij 3 maanden garantie. Mocht het voorkomen dat binnen de garantie termijn van 3 maanden hetzelfde probleem voortduren dan repareren wij dat kostenloos.

Is het scherm of andere componenten al gedemonteerd? Dan kunnen wij het scherm niet terug nemen en/of geld retour geven.

Wij geven op alle reparaties 3 maanden garantie. Binnen deze termijn repareren wij alles kostenloos, is het niet mogelijk om het te repareren dan geven wij uitsluitend het betaalde bedrag vóór reparatie terug. Heeft u het bedrag gepint, dan wordt het betaalde bedrag meestal binnen 3 werkdagen op uw rekening gestort.

Heeft u een klacht of wil u weten of u garantie heeft op een onderdeel? Mail dan naar info@repareeerdirect.nl