iPhone 12 pro max

Reparatie Tarief
Glas/Touchscreen + LCD display – A-kwaliteit € 679,-
Glas/Touchscreen + LCD Display – B-kwaliteit
Achtercamera
Voorcamera
Cameralens
Laadconnector
Oorspeaker
Trilmotor
Volume knoppen
Achterkant inclusief frame
Achterkant alleen glas

iPhone 12 Pro max

Merk: Apple iPhone

Wij staan voor u klaar om uw Apple iPhone 11 te repareren! U kunt uw Apple iPhone 11 naar ons opsturen, of langskomen in onze filialen in Arnhem, waar wij met een ervaren team klaar staan om uw iPhone te repareren! De meeste reparaties kunnen wij direct voor u uitvoeren, zo heeft u binnen 30 minuten uw telefoon gerepareerd terug! Wilt u er zeker van zijn dat u direct aan de beurt bent? Plan dan hier uw afspraak in! Kijk onderaan de pagina voor meer informatie.

Staat er geen oplossing voor uw probleem, weet u niet zeker wat er met uw toestel aan de hand is, of heeft u andere vragen? Dan kan u ons altijd bellen 06 1234 1195!


A-kwaliteit/Originele schermen:

Dit is de beste kwaliteit schermen die op de markt zijn. Dit is één op één hetzelfde als de originele schermen, maar niet gekocht bij Apple. Dit komt omdat Apple zelf geen onderdelen verkoopt aan derde partijen. Wij hebben echter ook goedkopere opties. Op dit scherm krijgt u van ons 24 maanden garantie!

B-kwaliteit/refurbished schermen:

Dit zijn schermen die zijn samengesteld uit een tweedehands LCD-display en een nieuw touchscreen. Deze zijn daardoor een stuk goedkoper dan originele schermen, zonder dat de beeldkwaliteit achteruit gaat. Op dit scherm krijgt u van ons 12 maanden garantie!

C-kwaliteit/imitatie schermen:

Dit zijn imitatieschermen. Ze zijn gemaakt om goedkopere reparaties mogelijk te maken. Dat gezegd hebbende zoeken wij altijd de beste kwaliteit voor deze prijscategorie. Het kan zijn dat u verschil ziet in het display, maar het verschil is altijd gering. Op deze schermen bieden wij 6 maanden garantie!